GÜNDEM

Ünlü fenomen saldırıya uğradı! 'Kafama çakı soktular, beni merdivenden attılar'

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasıyla tanınan fenomen Eslem Sena Nur, Harbiye'deki bir eğlence mekanında şiddete maruz kaldı. Tuvalette iki kadının saldırısına uğrayan Nur, "Kafama çakı soktular, beni merdivenden attılar" ifadeleriyle olayı anlattı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de dehşete düşüren anları kaydetti. Hastaneye kaldırılan fenomenin başına 12 dikiş atıldı. Polis, saldırgan kadınlardan birini gözaltına aldı, diğeri ise savcılık tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Ünlü fenomen Eslem Sena Nur, Şişli Harbiye'deki bir eğlence mekanında korkunç bir saldırıya uğradı. Olay, geçtiğimiz gün sabaha karşı gerçekleşti. Eslem Sena Nur, mekanda bulunduğu sırada tuvalete gittiğinde, tanımadığı iki kadın tarafından saldırıya uğradı. Tuvalet kabininde başlayan sözlü tartışma kısa sürede fiziksel saldırıya dönüştü. Saldırganlar, Nur'u tuvaletten çıkararak mekanın koridorunda da darp etti. Güvenlik kameraları bu dehşet verici anları kaydetti.

Yaşadığı şiddet sonucunda kanlar içinde kalan Eslem Sena Nur, hastaneye kaldırıldı ve başına 12 dikiş atıldı. Olayın ardından polis, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı ve şüphelileri tespit etti. Saldırganların kimlikleri Seyran Y. ve Fadime A. olarak belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerden Seyran Y. serbest bırakılırken, Fadime A. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eslem Sena Nur ise sosyal medya hesabından yaşadıklarını paylaşarak olayı anlattı. Saldırının kumpas olduğunu düşündüğünü belirten Nur, kafasına çakı sokulduğunu ve merdivenden atıldığını söyledi. Karakolda ifadesi alınan Nur, yaşadığı dehşeti ve saldırganların cüretini şiddetle kınadı.