Edirne'de Göçmen Kaçakçılarına Operasyon: 3 kişi tutuklandı Edirne'de Göçmen Kaçakçılarına Operasyon: 3 kişi tutuklandı

Adana'da, annesi, babası ve anneannesini uyurken tabanca ile vuran şüpheli Serdar Aydın, adliyeye sevk edildi. Olay, Sarıçam ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, şizofren olduğu belirtilen 26 yaşındaki Serdar Aydın, bir süredir ailesiyle tartışmalar yaşıyordu. Gece saatlerinde annesi Mintiha Aydın (61), babası İlyas Aydın (63) ve anneannesi Ülfet Köse'yi (80) başlarından vurdu.

Serdar Aydın, ailesini vurduktan sonra polisi arayarak evde bir saldırı olduğunu bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı olan baba İlyas Aydın'ı Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırırken, anne Aydın ve anneanne Köse olay yerinde hayatını kaybetti. Baba İlyas Aydın'ın durumu ağır.

Emniyetteki ifadesinde Serdar Aydın, "Gece 10'da yattım, 4 gibi silah seslerini duydum. Uyandığımda odaya gittim, hepsi kanlar içinde yatıyordu. Ben öldürmedim, 112'yi arayıp yardım istedim" şeklinde beyanlarda bulundu.

Adli Tıp Kurumu'ndaki sağlık kontrolünün ardından Aydın, "Ben yapmadım, benim annem babam. Bana iftira atılırsa, o iftira ispatlanacak. Gereken gerektiği zaman yapılacak" diyerek suçlamaları reddetti. Şüpheli, adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: HABERLER.COM