SON DAKİKA: Kahramanmaraş'ta Deprem! SON DAKİKA: Kahramanmaraş'ta Deprem!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada yayımlanan görüntülerle ilgili olarak Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında resen soruşturma başlattı. "Hayasızca hareketler" iddiasıyla yürütülen soruşturma çerçevesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan ikili, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Dilan Polat ve Sıla Doğu, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Dilan Polat'ın eşi Engin Polat da avukatlarıyla birlikte adliyada yer aldı. Savcılıkta ifadeleri alınan iki kardeş, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmaları talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Dilan Polat, daha önce Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama," "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme," ile "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davadan 19 Ağustos'ta tahliye edilmişti.

Kaynak: AA