İngiliz kraliyet ailesinden ayrılarak eşi Meghan Markle ile ABD'de yaşamaya başlayan Prens Harry ve İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William, anneleri Prenses Diana'dan miras kalan eve sahip olamayacak.

Daily Mirror'ın haberine göre, Prens Harry ve William, annelerinin 13 milyon sterlinlik servetinin büyük kısmını ve mücevherlerinin çoğunu miras olarak aldılar. Ancak kardeşler, annelerinin çocukluk evi olan Althorp Malikanesi'ni miras olarak almayacak.

1508 yılından beri Spencer ailesine ait olan bu mülk, Prens Harry ve William'ın kuzeni Louis Spencer'a miras kalacak. Louis, Diana'nın erkek kardeşi Earl Charles Spencer'ın oğlu.

HER YAZ ZİYARETÇİLERE AÇILIYOR

Dünyanın en iyi kurabiyeleri açıklandı: Türkiye listede Dünyanın en iyi kurabiyeleri açıklandı: Türkiye listede

Althorp Malikanesi, Prenses Diana'nın büyüdüğü ve aynı zamanda toprağa verildiği yerdir. Devasa malikane her yaz kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Louis Spencer, oyunculuk kariyerine Londra'nın Chiswick kentindeki bir drama okulunda başlamadan önce Edinburgh Üniversitesi'nde okudu. Şu anda Tavistock Wood yetenek ajansı tarafından temsil ediliyor.

Bir kaynak daha önce The Telegraph'a, "Çok yetenekli bir oyuncu ve bence harika bir aktör olacak. Ondan hoşlanırsınız. Çok sade, samimi ve terbiyeli biri" diye konuşmuştu.

Kaynak: KARAR