Oyuncular Sendikası, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli üyemiz Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun." ifadeleriyle 74 yaşındaki oyuncu Salahsun Hekimoğlu'nun vefatını duyurdu.

Salahsun Hekimoğlu Kimdir?

Salahsun Hekimoğlu, 1 Ocak 1950'de doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, kariyerine seslendirme sanatçısı olarak başladı. 1988'den itibaren film ve dizilere seslendirme yaptı ve 2003 yılında "Hayat Bilgisi" dizisiyle oyunculuğa adım attı.

Melek Baykal, 'İnci Taneleri'nin kadroya dahil oluyor Melek Baykal, 'İnci Taneleri'nin kadroya dahil oluyor

Hekimoğlu, kariyeri boyunca birçok popüler dizide rol aldı. Bunlar arasında "Payitaht Abdülhamid", "Diriliş: Ertuğrul", "Kurtlar Vadisi", "Arka Sokaklar" ve "Kavak Yelleri" gibi diziler bulunmaktadır. Sinema ve televizyon dünyasında uzun yıllar boyunca önemli roller üstlenmiş ve aynı zamanda başarılı bir seslendirme sanatçısı olarak tanınmıştır.

Hekimoğlu'nun vefatı, sanat camiasında ve hayranları arasında büyük üzüntüyle karşılandı. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Başımız sağ olsun.

Kaynak: DÜNYA