Jeff Bezos, dünyanın en zengin iş insanlarından biri olarak tanınıyor. Geçtiğimiz günlerde, 500 milyon dolarlık ultra lüks yatı "Koru" ile Bodrum'a demirlemişti. Nişanlısı Lauren Sanchez ile birlikte tatil yapan Bezos, yatlarında konuk ettikleri yakın dostlarıyla önceki akşam Datça'da bulunan Akdeniz ve Fransız mutfağı ağırlıklı bir lüks restoranda yemek yedi.

Oktay Kaynarca'ya Altın Bozkurt ödülünü geri ver! Oktay Kaynarca'ya Altın Bozkurt ödülünü geri ver!

Bezos'un bu özel akşamda arkadaşlarıyla birlikte yediği yemeğin hesabı oldukça dikkat çekiciydi. Restoranda Bezos'un tam 100 bin Euro (yaklaşık 3,5 milyon TL) ödediği belirtiliyor. Türkiye'deki bu tatil, Bezos'un ilk ziyareti değil. Daha önce de ultra lüks yatı "Flying Fox" ile Fethiye'ye gelmişti. Flying Fox, dünyanın en büyük 20 yatından birisi olarak biliniyor ve Türkiye'deki ziyaretinde Fethiye iskelesinde büyük bir yakıt ikmali yapmıştı.

Almanya'da 2016 yılında inşa edilen bu ultra lüks yatta, geniş bir yüzme havuzu, jakuzi, spa, spor salonu, su sporları alanları ve sinema salonları bulunuyor. Ayrıca, helikopter pistleri ve biri ana süit olmak üzere 11 kabinde 22 misafir ağırlanabiliyor.

Kaynak: SON DAKİKA