Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'ın iki kızı olduğu yıllar sonra ortaya çıktı. İlk olarak Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğunu ispatlamasının ardından, ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da hukuk mücadelesi başlattı. 21 yıl sonra babasının Metin Akpınar olduğunu öğrenen Katkıcı, DNA testi yaptırdı.

Mahkeme Kararı ve DNA Testi Sonucu

Sabah gazetesinden Halit Turan'ın haberine göre, Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'a yönelik Antalya Aile Mahkemesi'ne açtığı dava sonuçlandı.

Fethiye, The Times gazetesinin en iyi plaj tatili listesinde yer aldı Fethiye, The Times gazetesinin en iyi plaj tatili listesinde yer aldı

Mahkemede sunulan DNA testi raporunda, Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğu tespit edildi. Aile mahkemesi, yapılan karar duruşmasında Metin Akpınar ile Sevgi Katkıcı arasında soy bağının kurulmasına karar verdi.

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan bu gerçek, Yeşilçam'ın ünlü isminin hayatında önemli bir dönüm noktası oldu. Sevgi Katkıcı'nın da babasıyla soy bağının resmen kurulması, uzun süren bir hukuk mücadelesinin ardından gerçekleşti.

Kaynak: NTV