Özgür Özel'den çağrı: 21.00'de hep birlikte ayağa kalkıyoruz Özgür Özel'den çağrı: 21.00'de hep birlikte ayağa kalkıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili Arzu Erdem, 25., 26., ve 27. dönemlerde İstanbul'dan milletvekili seçilmişti. Ancak, bugün X platformu (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı bir paylaşımla, partisi MHP'deki üst kurul delegeliği ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Bu istifanın, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın Erdem için "Bu çalışmaların partimizle bir alakası yoktur" şeklindeki açıklamasının ardından geldiği kamuoyunda konuşuluyor. Büyükataman'ın açıklamaları üzerine Erdem'in, yaptığı çalışmaların MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bilgisi dahilinde olduğunu ifade ettiği bildirildi.

Erdem, istifasını duyurduğu sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Milliyetçi Hareket Partisi üst kurul delegeliği ve MHP Parti üyeliğimden herhangi bir baskı olmaksızın, kendi özgür irademle istifa ediyorum. Beni tanıyanlar zaten hiçbir baskıya boyun eğmeyeceğimi de çok iyi bilirler."

Kaynak: CUMHURİYET