Özgür Özel'den çağrı: 21.00'de hep birlikte ayağa kalkıyoruz Özgür Özel'den çağrı: 21.00'de hep birlikte ayağa kalkıyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlarından biri olan Murat Ongun, AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'un kamu medyasında çıkan haberlerine tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Ongun, "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, TRT’de 5 yıldır şöyle bir anı bile olmadı. Dahası da var. TRT'nin tüm kanalları, İBB reklamlarını parasıyla dahi yayınlamıyor. İstanbullular bu adaletsizliğe bir kez daha DUR diyecek." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, AKP'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'un Haliç Kongre Merkezi'nde yaptığı İstanbul için vaatlerini içeren konuşmasının birçok televizyon kanalı tarafından canlı olarak verildiğini belirtti.

Ongun, bu durumu, İmamoğlu'nun TRT'nin kendisine yer vermemesi eleştirisiyle bağdaştırdı.

İmamoğlu'nun daha önceki açıklamalarında TRT'nin kendisine yeterince yer vermediği ve İBB ile ilgili haberlerin eksik olduğu eleştirilerini sıkça dile getirdiği biliniyor.

Ongun'un paylaşımı, İBB ile TRT arasındaki ilişkilere dair yaşanan anlaşmazlıkları ve bu konudaki siyasi tartışmaları gündeme getirebilir.

Kaynak: cumhuriyet