CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, erken seçim tartışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Manisa İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan Yücel, "Bugün erken seçimi konuşmuyoruz ama belki bir sene sonra, önümüzdeki sene bunu ciddi ciddi konuşacağız" dedi.

"Erken Seçimi Halk İsterse Kimse Direnemez"

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen toplantıda CHP Manisa milletvekilleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kürsüye çıkan Yücel, CHP'nin üç kırmızı çizgisini hatırlatarak, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü ve al bayrağımız bizim kırmızı çizgilerimizdir. Bunların dışında her görüşe saygılıyız ve her şeyi konuşabiliriz" ifadelerini kullandı.

Erken seçim tartışmalarına da değinen Yücel, "Üç ay önce bir seçimden çıktık. Şimdi o belediye başkanlarının hizmet etme zamanı. Bugün erken seçimi konuşmuyoruz ama belki bir sene sonra bunu ciddi ciddi konuşacağız" dedi. İktidarın halkın sorunlarına gözünü, kulağını kapatmaya devam etmesi halinde erken seçim yapmak zorunda kalacağını belirten Yücel, "Halk erken seçim isterse buna kimse dayanamaz. Buna kimse direnemez" diye ekledi.

MHP bastırıyor! Süleyman Soylu yeniden İçişleri Bakanı mı olacak? MHP bastırıyor! Süleyman Soylu yeniden İçişleri Bakanı mı olacak?

Toplantı Basına Kapalı Devam Etti

Yücel'in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. CHP'nin erken seçim konusundaki tutumunun, halkın taleplerine göre şekilleneceği vurgulandı.

Kaynak: Cumhuriyet