Diyarbakır Havalimanı'nda yürüyen merdiven kazası! Diyarbakır Havalimanı'nda yürüyen merdiven kazası!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir otomobil takla atarak akaryakıt istasyonuna girdi. Kazada sürücü Çiğdem Doğan (44) yaralandı, kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Orhangazi ilçesi Yalova-Bursa karayolu üzerinde, Orhangazi girişinde gerçekleşti. Yalova’dan Bursa yönüne gitmekte olan Çiğdem Doğan yönetimindeki 14 ACG 653 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Ters dönen otomobil, yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra akaryakıt pompalarının yanında durabildi.

Kazada yaralanan Çiğdem Doğan, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobilde bulunan evcil kedi de sağlık ekipleri tarafından alınarak yaralı sürücüyle birlikte hastaneye götürüldü.

Çiğdem Doğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor

Kaynak: DHA