GÜNDEM

Silahla vurularak öldürülen güvenlik korucusu ile ilgili yeni gelişme: 5 kişi gözaltında

Mardin'in Nusaybin ilçesinde kaybolan ve daha sonra amcasının evinde silahla vurulmuş olarak ölü bulunan Güvenlik Korucusu Engin Aslan'la ilgili soruşturma devam ediyor. Bugün yapılan açıklamaya göre, Aslan'ın amcası A.A.'nın ardından dün 4 şüpheli daha gözaltına alındı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde kaybolan ve daha sonra amcasının evinde silahla vurulmuş olarak ölü bulunan Güvenlik Korucusu Engin Aslan'la ilgili soruşturma devam ediyor. Bugün yapılan açıklamaya göre, Aslan'ın amcası A.A.'nın ardından dün 4 şüpheli daha gözaltına alındı.

Olay, 16 Mayıs'ta Nusaybin ilçesi kırsal Çağlar Mahallesi'nde gerçekleşti. Aslan'ın ailesi, evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bunu takiben, bölgede arama çalışmaları başlatıldı.

Ekiplerin Aslan'ın amcası A.A.'ya ait çiftlikte yaptığı aramada, Aslan'ın cansız bedeni bulundu. Yapılan incelemede, Aslan'ın ateşli silahla vurularak yaşamını yitirdiği tespit edildi. Aslan'ın cesedi, Nusaybin Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı ve ardından Mardin Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Aslan'ın amcası A.A. dün gözaltına alındı. Bugün ise 4 şüpheli daha gözaltına alındı ve jandarmadaki işlemleri devam ediyor. Soruşturma detayları ve olayın arka planıyla ilgili daha fazla bilgi bekleniyor.