GÜNDEM

Sıla bebek olayında tutuklu 2 çocuk olay yerinde

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşanan trajik istismar olayında tutuklu bulunan 2 çocuk, olayın gerçekleştiği eve getirilerek yer gösterme işlemi gerçekleştirildi. Soruşturma kapsamında devam eden incelemelerde, olayın detaylarını aydınlatmak için yerinde tespitler yapıldı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde vücudunda ve genital bölgesinde morluklar oluşan 2 yaşındaki Sıla bebek, hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemenin ardından çocuğun cinsel istismara uğradığı belirlendi ve aralarında annenin de bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Sıla bebeğin olayıyla alakalı tespit edilen 2 komşu çocuk G.A. (14) ve K.A. (13) gözaltına alındıkları cezaevinden alınarak olayın meydana geldiği eve götürüldü ve soruşturma kapsamında savcının talimatıyla yer gösterme ve tatbikat düzenlendi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çocukların gelişinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayın meydana geldiği evin bulunduğu sokaklar yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Yaklaşık 2 saat süren yer gösterme sürecinin ardından iki çocuk cezaevine gönderildi.