GÜNDEM

Polis Aracına Çarptı, 32 Suç Kaydı Çıktı! Ehliyetsiz Sürücüye Ağır Cezalar Verildi

Kütahya'da yaşanan olayda, 'dur' ihtarına uymayan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen Y.Ş. (42) adlı sürücü, polis ekibinin takibi sırasında otomobiliyle polis aracına çarptı.

Polis Aracına Çarptı, 32 Suç Kaydı Çıktı! Ehliyetsiz Sürücüye Ağır Cezalar Verildi

Kütahya'da yaşanan olayda, 'dur' ihtarına uymayan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen Y.Ş. (42) adlı sürücü, polis ekibinin takibi sırasında otomobiliyle polis aracına çarptı. Kazada hafif yaralanan bir polis memuru olurken, gözaltına alınan Y.Ş.'nin 32 ayrı suç kaydı ortaya çıktı.

Maltepe Mahallesi'nde gece yarısı gerçekleşen olayda, polis ekipleri şüpheli davranışlar sergileyen Y.Ş.'ye 'dur' ihtarında bulundu. Ancak sürücü, ihtara uymayarak kaçmaya devam etti. Polis ekiplerinin telsiz anonsuyla bölgeye sevk edilen çok sayıda polis, takip sonucunda Y.Ş.'nin aracını yakaladı. Kazada hafif yaralanan bir polis memuru, olayın etkisiyle zarar gördü.

Gözaltına alınan Y.Ş.'nin 32 ayrı suçtan kaydının bulunduğu, aranan şahıs olduğu belirlendi. Suç kayıtları arasında gasp, kasten yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık ve tehdit gibi suçlar da yer alıyordu.

Polis merkezine götürülen Y.Ş.'ye çeşitli suçlamalardan toplamda 41 bin 787 lira ceza kesildi. Ehliyetsiz araç kullanmak, dur ihtarına uymamak, drift atmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve tehlikeli şekilde şerit değiştirmek gibi suçlardan dolayı uygulanan cezaların yanı sıra, aracı trafikten men edilerek otoparka çekildi.(Halk)