GÜNDEM

"Pınar'ı Elbise İçin Katletmiş! Katil Eski Eşten Çıldırtan Savunma"

Sultangazi'de, çocuklarını görmek gerekçesiyle eski eşinin evine giden Tuncay Sağ, eski eşi Pınar Bektaş'ı çamaşırlarını yıkamak için evine gittiği sırada silah ve kesici aletle katletti.

"Pınar'ı Elbise İçin Katletmiş! Katil Eski Eşten Çıldırtan Savunma"

Sultangazi'de, çocuklarını görmek gerekçesiyle eski eşinin evine giden Tuncay Sağ, eski eşi Pınar Bektaş'ı çamaşırlarını yıkamak için evine gittiği sırada silah ve kesici aletle katletti. Polise teslim olan katil zanlısı, suçunu itiraf ederken, cinayetin detaylarını anlattı. Sağ'ın ifadesine göre, çift arasında başlayan tartışma, eski eşin düğünde giyeceği elbiseyi göstermesiyle şiddetlenmiş. Tuncay Sağ, silahını çıkararak ateş etmiş, ancak silahın parçalanması üzerine kesici aletle saldırmış. Olay yerinde hayatını kaybeden Pınar Bektaş'ın 9 yaşındaki kızı ise komşularının evine sığınmış.

Tuncay Sağ, polisteki ifadesinde, "Çamaşırlarımı yıkatmak için onun evine gitmiştim. Mutfakta konuşurken gideceği düğünde giyeceği elbisenin resmini gösterdi. 'Senle evliyken bunları bana giydirmiyordun' dedi. Aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybettim" şeklinde ifade verdi. Tuncay Sağ, suçunu itiraf ederek polise teslim oldu ve adliyeye sevk edildi. Olayın ayrıntıları, şüpheli üzerindeki kanlı elbiselerin incelenmek üzere alınması nedeniyle adliyeye sevk edilirken, bu çirkin olay toplumda büyük bir infiale neden oldu.(Karar)