GÜNDEM

Niğde'de uyuşturucuyla mücadele operasyonu: 43 şüpheli yakalandı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonlarda 43 şüpheli yakalanırken, çeşitli uyuşturucu, sentetik ilaç ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Tutuklanan şüpheli sayısının 14 olduğu belirlendi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcılarına ve kullanıcılara yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

01-30 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 43 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda 563,66 gram çeşitli uyuşturucu madde, 35 adet sentetik ecza maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan 14'ü tutuklanırken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca, haklarında narkotik suçlarından yakalama emri bulunan 8 şahıs da ekipler tarafından yakalandı. Bu şahıslardan 6'sı çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.