GÜNDEM

Narin Güran cinayetinde anne ve ağabey dahil 8 kişi tutuklandı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Son gelişmelere göre, aralarında Narin'in annesi ve ağabeyinin de bulunduğu 8 kişi tutuklandı. Bununla birlikte, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Böylece, soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı. Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayeti kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 8'i, nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Bu kişiler arasında Narin'in annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve amcası Fuat Güran da bulunuyor. Toplamda 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anne Yüksel ve ağabeyi Enes Güran, "kasten öldürme suçuna iştirak" ile suçlanırken, diğer şüpheliler suç delillerini yok etmek ve suçluyu kayırma suçlamalarıyla tutuklandı.

Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı böylece 10'a yükseldi.