GÜNDEM

Küçükçekmece'de zincirleme kaza: 13 yaralı!

Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda iki servis minibüsü şoförünün tartışması sonucu araçlar durunca zincirleme bir kaza meydana geldi. Bu olay sonucunda 3 servis minibüsü ve 1 su tankeri kazaya karıştı. Kazada toplam 13 kişi yaralandı.

Bu sabah saat 06.45 civarında, Küçükçekmece D-100 Karayolu Göl mevkisinde Avcılar yönünde bir zincirleme kaza meydana geldi. İddiaya göre, iki servis minibüsü şoförü arasında trafikte yaşanan tartışma kazaya yol açtı. Tartışma sırasında, minibüsünü durduran şoförün aracına, Ömer Suiçmez'in kullandığı diğer servis minibüsü çarptı. Bu çarpışmanın ardından, arkadan gelen su tankeri ve başka bir servis minibüsü de kazaya dahil oldu.

Kazanın sonucunda, servis minibüslerinde bulunan 13 kişi yaralandı. Olay yerine hemen çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kazanın detaylarını araştırmaya başladı.

'BENİ DÖVMEYE GELİRKEN ARAÇ ÇARPTI' Kaza nedeniyle Avcılar yönünde trafik akışı aksadı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Bir süre sonra kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı ve trafik normal seyrine döndü.

Kazaya karışan Ömer Suiçmez, "Yan yoldan gelirken önümdeki otobüse yol vermedim diye beni sollayıp önümde durdu. Aşağıya indi, beni dövmeye gelirken arkadan araç bana vurdu. İşçi personel servisi çekiyorum. Araçlarda 6-7 tane yaralı var. Ciddi durumları yok ama yaralı hepsi" dedi.