GÜNDEM

Kırıkkale'de Trafik Işıklarında Kaza: 6 Yaralı!

Kırıkkale'de trafik ışıklarında bekleyen bir otomobile arkadan çarpan başka bir araç kazaya neden oldu. Meydana gelen kazada, 2'si çocuk toplam 6 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kırıkkale'de trafik ışıklarında bekleyen bir otomobile arkadan çarpan başka bir otomobil, kazaya neden oldu. Kaza sonucu 2'si çocuk olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Olay, Kırıkkale-Kayseri D765 kara yolu üzerindeki Yenimahalle Mezarlık Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, O.Ç. yönetimindeki 06 FG 7096 plakalı Nissan marka otomobil, trafik ışıklarında bekleyen M.G.'nin kullandığı 34 GZP 750 plakalı Citroën marka otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüler ve yolcular İ.Ç., A.S.K., T.G., ve Y.G.G. yaralandı.

Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 6 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Polis ekipleri, kaza yerinde incelemeler yaptıktan sonra, hasar gören araçlar çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.