Şehirlerarası taşımacılık sektörünün en çok aranan satıcılarından biri olan Kamil Koç, geçen yıllarda Almanya'ya satıldı.

Dev, satışın ardından olağanüstü bir açıklama yaptı.

Otobüs bileti alanlarına dikkat! Kamil Koç otobüs biletlerinde rekor indirim aldı.

Fiyatları gören otomobil yerine otobüse biniyor. İndirimler bu tarihe kadar geçerlidir. Stoklar döneminden biletinizi hemen seçin.

KAMİL KOÇ BİLET FİYATINDA REKOR İNDİRİM

Türk karayolunda saklanmanın önemli bağlantılarından Kamil Koç, 2019 yılında adet Almanya'ya satıldı. Toplam 67 voyvodalığı, 271 ilçesi ve 861 bilet satış noktası bulunan şirket, duyuruyu sıra dışı yaptı. Bu pazarın ardından Alman Flixmobiliy'e sunulan firma yenilikleri piyasaya sürülmeye başladı. Bugün FlixBus, 35 ülkede 2.500'den fazla rotayı birbirine bağlayarak herkese çevre dostu ve akıllı seyahat sunuyor.

Kampanyanın indirim gününde insanı heyecanlandırdı. Kampanya kapsamında yıl sonuna kadar Salı günü düzenlenen uçuşlarda %15 indirim uygulanıyor. Örneğin kaydedilen indirim dahil 500 liralık bilet 425 liraya, 75 liralık indirimle satılıyor.

AK Parti'den 100 bin TL'lik  limitli kartlara vergi iptali! AK Parti'den 100 bin TL'lik limitli kartlara vergi iptali!

İNDİRİM İÇİN HEMEN KAYDOLUN

Okul tatillerinde seyahat etmeyi planlayan aileleri ve ödülleri sevindirecek '' Salı Sallanır” kampanyası kapsamında bilet alan yolcu artık %15 indirimden yararlanacak.

Salı uçuşlarına özel düzenlenen sonbahar promosyonundan tümler devam ediyor. Tüm yayın kanallarından, özellikle Dwór Busowy'den, acenteden, çağrı merkezinden veya internet üzerinden bilet satın alırken geçerli olan indirimden faydalanmak için promosyon kapsamında bir bilet satın alma süresi yeterlidir.

Online satışlarda indirimden faydalanmak için “KKSALL” indirim sistemini kullanarak sistem girmeniz gerekmektedir.(karar)

Editör: Haber Merkezi