İş Bankası'nın Mobil Uygulamaİşcep, 15 Ekim 2024 itibarıyla "İşleminizin sonucu gösterilemedi" hata mesajı ile karşılaşan kullanıcıların dikkatini çekti. Bu hata mesajını alan bazı kullanıcılar, işlemlerinin gerçekleşip gerçekleşmediğini merak ederek bankanın müşteri hizmetlerine başvurdu. Kullanıcıların bu süreçte yaşadığı sorunlar ve çözüm arayışları hakkında güncel bilgiler şöyle:

Kullanıcıların Aldığı Hata Mesajı

Bazı İş Bankası kullanıcıları, uygulama üzerinden işlem yapmaya çalışırken şu mesajla karşılaştı:

"İşleminizin sonucu gösterilemedi. İşleminiz gerçekleşmiş olabilir, parasal bir işlem yaptıysanız hesap hareketlerinizi kontrol etmenizi öneririz (264669)."

Erişim Sorunu Hakkında Bilgiler

  1. Bankadan Resmi Açıklama Bekleniyor: İş Bankası henüz bu erişim sorunuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Kullanıcılar, durumu öğrenmek için bankanın müşteri hizmetlerine başvuruyor.

  2. Destek Hesabından Yanıt: İş Bankası Destek hesabı, yaşanan sorunların farkında olduklarını ve gerekli çalışmaların sürdüğünü belirtti. Yanıt şu şekilde:

    "Merhaba, yaşanan sorun bilgimiz dahilindedir ve gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz."

    Ekmeğe zam iddialarına bakanlıktan açıklama yapıldı Ekmeğe zam iddialarına bakanlıktan açıklama yapıldı

Kaynak: CUMHURİYET