Mahallede Panik Yarattı

Tolga E.'nin balkondan eşyaları aşağı fırlatması üzerine mahallede büyük panik yaşandı. Komşular durumu polise bildirirken, polis ekipleri bölgeye gelerek Tolga E.'yi gözaltına aldı. Mahalle sakinleri, olayın defalarca tekrarlandığını ve artık önlem alınması gerektiğini belirtti.

Mahalle Sakinlerinin İsyanı

Burdur'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı Burdur'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Apartmanın altında emlakçılık yapan Dilek Çelimli, bir yıldır Tolga E. ile uğraştıklarını belirterek, "Defalarca karakola ve adliyeye suç duyurusunda bulunduk. Tolga E. 'ben buraların ağasıyım, aldığınız kaporayı bana getireceksiniz' diyerek bizi tehdit etti. Ölümle tehdit ediliyoruz, psikolojim bozuldu," dedi.

Gözaltına Alınıp Serbest Bırakılıyor

Tolga E.'nin gözaltına alınıp tekrar serbest bırakılmasına isyan eden mahalle sakinlerinden Tarık Cumalioğlu, "Gözaltına alınıyor, sonra tekrar serbest bırakılıyor. Arabaların üzerine kavanoz fırlatıyor, insanlara küfrediyor. Gelsinler bu adamı götürsünler ve gerekli cezayı versinler," dedi.

Adli Kontrolle Serbest

Tolga E. hakkında aynı olaydan dolayı tam 6 kez işlem yapıldığı ve her seferinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Bu süreçte mahalle sakinleri, can ve mal güvenliklerinin tehlikede olduğunu belirterek, yetkililerin bir an önce kalıcı bir çözüm bulmasını talep etti.

Güvenlik ve Sağlık Açısından Tehdit

Mahalle sakinleri, Tolga E.'nin attığı eşyaların ciddi tehlike yarattığını ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini belirtti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Milliyet