GÜNDEM

İstanbul Fatih'te dehşet anlar! Kadının kafasını kesip surlardan atladı

İstanbul Fatih'te yaşanan korkunç olayda, genç bir kız kafası kesilerek öldürüldü. Olayın zanlısı olduğu iddia edilen kişi ise cinayetin ardından surlardan atlayarak intihar etti. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yerinde güvenlik çemberi oluşturuldu.

Loading...

İstanbul Fatih'te, Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde saat 16.00 sıralarında yaşanan dehşet verici olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik, İkbal Uzuner’i bıçakla öldürdü. Edirnekapı surlarına çıkan Çelik, genç kadının başını keserek surlardan aşağı attıktan sonra, kendisi de boğazına ip geçirerek surlardan atlayıp intihar etti. Hem Çelik hem de Uzuner olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmalarda, Semih Çelik’in bu vahşetten önce saat 15.30 civarında Eyüpsultan’da A.H. (19) isimli başka bir kadını daha öldürdüğü belirlendi. Üst üste gerçekleşen bu iki cinayet ve intihar olayı, hem bölgede hem de sosyal medyada büyük bir infiale yol açtı. Olayla ilgili soruşturma geniş çapta devam ediyor.