GÜNDEM

Herkesin Bomba Sandığı Pazar Çantası Büyük Paniğe Neden Oldu!

Adana Valiliği'nin ek binasının karşısına bırakılan siyah pazar çantası, paniğe neden oldu. Vali Yavuz Selim Köşger, güvenlik nedeniyle dışarı çıkmazken, çantanın sahibi kadının gelmesi ile alarm durumu sona erdi.

Yaşanan hadise, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Türkocağı Mahallesi Debboy Caddesi'nde meydana geldi. Adana Valiliği ek bina olarak kullandığı 'Tarihi Kız Lisesi'nin karşısındaki kaldırımın kenarında başı boş duran siyah bir pazar çanta çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Çantadan şüphelenen vatandaşlar hemen durumu polise bildirdi. Olay mahalline gelen polis ekipleri, şüpheli pazar çantasının bulunduğu caddeyi güvenlik şeridi çekerek araç ve yaya trafiğine kapattı.

Bu esnada bir etkinlik gereği binada olan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger de güvenlik sebebiyle binadan çıkış yapamadı. Caddeye gelen bomba imha ekipleri, kontrollü patlatma için hazırlık yaptığı esnada, çantanın sahibi Burçay Ç., olay mahalline geldi.

'ÇOK ÖZÜR DİLERİM'

Bir süre ekiplere durumu anlatan Burçay Ç., daha sonrasında çantanın yanına giderek, çantayı eline alan Burçay Ç., içini açtı ve ekiplere gösterdi. Burçay Ç., "Çantamı burada unutmuşum. Çok özür dilerim, kimseyi korkutmak etmek istemedim. Kedi mamalarında indirim olduğu için mama almaya gitmiştim. Mamaları hep bu çantayla taşıyorum. Ara ara pazara da bu çantayla gidiyorum. Herkesi korkuttuğum ve ekipler seferber oluğu için çok üzgünüm" diyerek korkuları dindirdi. (haber global)