GÜNDEM

Gazeteci Pınar Işık Ardor'un oğluna bıçaklı saldırı!

İstanbul'da bir parkta meydana gelen bıçaklı saldırıda iki genç yaralandı. Olayın detaylarına göre, gençlerden birinin gazeteci Pınar Işık Ardor'un oğlu olduğu belirtildi. Saldırı sonrası bölgeye intikal eden polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlatarak şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma yürütüyor.

Gazeteci Pınar Işık Ardor'un oğlu ve bir arkadaşı, İstanbul'da bir parkta oturdukları sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırının ardından her iki gence de tıbbi müdahalede bulunuldu. Olayla ilgili olarak, saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler ise henüz yakalanamadı.

Saldırıyı gazeteci Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duyurdu. Yarkadaş, "ŞİDDET KOL GEZİYOR! Dün gece İstanbul’da yine şiddet vardı. EKOL TV program sunucusu Pınar Işık Ardor’un oğlu ve bir arkadaşı, parkta otururken bıçaklı saldırıya uğradı," ifadelerini kullandı.

Ayrıca, gençlere geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Polis fail ya da failleri arıyor. Genç kardeşlerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, fail ya da faillerin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyoruz," dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.