GÜNDEM

Depremde 3 Evladını Kaybeden Taha Duymaz’ın Annesinin Buruk Anneler Günü

Hatay'da yaptığı yemek tarifleriyle sosyal medyada tanınan Taha Duymaz, 6 Şubat'ta meydana gelen depremde hayatını kaybetmişti. Depreme Antakya'da yaşayan halasının evinde yakalanarak hayatını kaybeden Taha Duymaz ve 2 kardeşi, Güveççi Mahallesi’nde defnedilmişti. Anne Meryem Duymaz, Anneler Günü'nü buruk bir şekilde geçiriyor.

Bütün gün ağlayarak evlatlarının hasretiyle yaşayan anne Duymaz, "Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düşkündü. Bana Anneler Günü’nde hediye getirirdi" diyerek geçmiş yıllarda yaşadığı güzel anıları yad etti.

Yemekleriyle fenomen olan evladı Taha Duymaz'ın Anneler Günü'nde kendisine hediye getirmeyi ihmal etmediğini dile getiren Meryem Duymaz, “Umut, Melek ve Taha 3 evladımda depremde vefat etti. Halası ve kocası da aynı odada 5 kişi vefat ettiler. Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düşkündü. Bana Anneler Günü’nde hediye getirirdi. Bir defa bilezik getirdi, bir defa saat getirdi. Bir Anneler Günü'nde de elbise aldı. Çok zor, Rabbim kimsenin başına vermesin. Bütün gün evde ağladım. Taha olsaydı, bana bir sürü hediye getirirdi" şeklinde konuştu