GÜNDEM

Çanakkale'de CHP'li İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez'in Ardından Tören Düzenlendi

Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşayan ve CHP'ye üye olan İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez'in vefatı sonrasında cenaze töreni düzenlendi.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşayan ve CHP'ye üye olan İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez'in vefatı sonrasında cenaze töreni düzenlendi.

İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez'in dün vefat etmesi üzerine Çanakkale İl Özel İdaresi önünde bir tören düzenlendi. Cenaze törenine birçok siyasi isim ve vatandaş katıldı. Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul gibi isimler törene iştirak etti.

Törende konuşan İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, Levent İrez'i anarak, "Sözün bittiği anlar vardır. Bugün o anlardan biri. Levent abimle bir kere toplantı yaptım. Hiç çalışma fırsatı bulamadım. Ona çok üzülüyorum. Çok güzel işler yapacaktık kendisiyle ama biz İl Genel Meclisi olarak güzel işler yapacağız. O bizi yukarıdan izleyecek. Herkese başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Cenaze töreninin ardından dualar eşliğinde İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez'in cenazesi, Biga ilçesine uğurlandı. Burada Cuma namazının ardından cenaze namazı kılınacak ve İrez, Biga Karaçayır Mezarlığı'nda toprağa verilecek