Ankara'dan Bolu'ya gelen Levent Ü. (39), 3 ay önce eşi ve 7 çocuğuyla birlikte ev bulamadığını ve aç kaldığını söyleyerek İmaret Meydanı’nda kendine zarar verdi.

Saat 11.30 sıralarında gerçekleşen olayda, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Levent Ü.'den kendisine zarar vermeyi bırakmasını istedi.

Gazetecilere röportaj vermek karşılığında bıçağı bırakan Levent Ü., yaptığı açıklamada, 2 bin lira geliri olduğunu ve bu parayla kira ödeyemediğini söyledi.

Levent Ü. röportajında, “Benim 7 tane çocuğum var. Ev tutsam kira ödeyemiyorum. Ben hep böyle sokakta mı yaşayacağım? Ne yapayım. Benim kimseye bir zararım yok. Bittim, çoluğum çocuğumla hep sokakta mı yaşayacağım? 2 bin lira ile nasıl kira ödeyeceğim? Yıllarca hep sokakta mı yaşayacağım?” dedi.

Olayın ardından Levent Ü., sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri de ailesine yardımcı olmak amacıyla çalışmalara başladı. Kimlik bilgilerini vermemekte direnen aile hakkında yapılan araştırmada, Levent Ü.'nün üzerine kayıtlı 1'i lüks olmak üzere toplam 6 aracın bulunduğu tespit edildi.

Filistin makamları, aktivist Eygi'nin keskin nişancı tarafından kasten öldürülmüş olabileceğini bildirdi Filistin makamları, aktivist Eygi'nin keskin nişancı tarafından kasten öldürülmüş olabileceğini bildirdi

Durumun ortaya çıkmasının ardından, Levent Ü. ve ailesi kurum binasından kaçarak uzaklaştı. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Sözcü