GÜNDEM

Bolu-Mengen Yolunda Trafik Kazası: 5 Yaralı!

Bolu-Mengen yolunda gerçekleşen bir trafik kazası sonucu bir cip kontrolden çıkarak tarlaya uçtu ve içinde bulunan 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bolu-Mengen kara yolunda meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir cip tarlaya uçarak hurdaya döndü ve araç içindeki 5 kişi yaralandı.

Kaza, Bolu-Mengen yolunda Semerciler köyü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı tatili için yola çıkan 5 kişilik aile, Bolu-Mengen yolunda ilerlerken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 34 DLR 243 plakalı cip kontrolden çıktı. Cip, Semerciler köyü mevkisinde tarlaya uçarak takla attı ve hurdaya döndü. Araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçta sıkışan yaralılar çıkarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.