GÜNDEM

Antalya'da Trafik Kazası: Otel servisi ile araba çarpıştı 2 ölü, 14 yaralı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel servisi ile otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü, kurtarma ekipleri tarafından güçlükle araçtan çıkarıldı. Kazada yaralanan ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilen otel çalışanları çimenli refüje koşarken, pek çok kişi de sağlık ekipleri ve arkadaşları tarafından çimenlerde tedavi edildi.

Yol çalışmaları nedeniyle tek şeritli ulaşımın beklendiği yolda korkunç kaza yaşandı.

Antalya'nın Managat ilçesinde otel servisi ile otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden aracın sürücüsü, kurtarma ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Kazada yaralanan ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilen otel çalışanları çimenli refüje koşarken, pek çok kişi de sağlık ekipleri ve arkadaşları tarafından çimenlerde tedavi edildi.

Yol çalışmaları nedeniyle tek şerit kaldı.

Kaza, D-400 Manavgat-Alanya karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat'tan Alanya istikametine giden Hüseyin Karaköse yönetimindeki 07 E 6207 plakalı otomobil, trafik akışının tek şeritten olduğu Kızılot İlçesi'ndeki Kızılot trafik ışıkları kavşağına geldi. Yol ekiplerinin çalışmaları nedeniyle Hasan Ünal yönetimindeki 07 E 6207 plakalı otomobil, karşı yönden gelen J 7443 plakalı otel servisiyle çarpıştı.

Kazada; Kazaya karışan otomobilin sürücüsü 19 yaşındaki Hüseyin Karaköse olay yerinde hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki Oğuzhan Bal ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı olmadı. Nakledildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Orta refüj yaralılarla doluydu

Otomobille çarpıştıktan sonra trafik ışıklarına çarparak duran servis aracındakiler araçtan inerek kendilerini trafik adasındaki çimlere atarken, trafik adası yaralılar ve yaralılarla doldu. onlara yardım etmeye çalışıyorum. İlk etapta vatandaşlar yaralılara yardım etmeye çalışırken, 112 sağlık ekibinin gelmesinin ardından yaralılara ambulans ve 112 sağlık ekibi çimlerde müdahale etti.

Servis aracındaki otel çalışanları arasında Rahime Okudan, Olesya Öztürk, Dilek Polat, Beyazıt İşcan, Aytaç Arabacı, Sedef Elen Uz, Erdinç Demir, Derya Özbudak, Pelin Uygur, İsmail Nurullah İnan, Önder Özkaya, Ramazan Karabacak, Rabia Şen ve Fetrah Başer ise sakatlandı. Yaralılardan bir kısmının olay yerinde yapılan tedavilerinin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmemesine rağmen, hastaneye kaldırılan otel çalışanlarının ayakta tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

"Birden bizim şeridimizi geçti"

Otel çalışanı, evine gitmek için otelden otobüse bindiğini iddia ederek, şunları söyledi: "Şoförün hemen arkasındaydım. Trafik ışıklarına geldiğimizde karşı yönden gelen araba bir anda önümüze çıktı. Feribot şoförü bizi kurtarmak için yoldan çıktı ama gelip bize çarptı. Servisten birçok arkadaş kafasını cama ya da koltuklara çarptı. "Diğer aracın durumu belli" dedi.