MAGAZİN

Yalı Çapkını Dizisindeki Seyran Gerçekte Safiye Soyman mı?

Afra Saraçoğlu hakkında şaşırtıcı iddia ortaya atıldı. Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterinin aslında Safiye Soyman olduğu iddia edildi.

Star TV ekranlarında her hafta reyting rekorları kıran dizi Yalı Çapkını hakkında ilginç bir iddia gündeme geldi. Aslında Seyran karakterinin şarkıcı Safiye Soyman olduğu gündeme bomba gibi düştü.

Daha öncesinde ekranlarda birçok kez küçük yaşta zorla evlendirildiğini belirten Safiye Soyman, yaptığı bir konuşmada şu sözlere yer verdi: “13 yaşında evlendirildim bir dizi var hani... Ablamı istemeye geldiklerinde beni görünce bana yöneldiler. Ablamın nişanlısı olduğunu öğrenince o zaman kardeşini isteyelim demişlerdi.

Yaşımı büyüttüp öyle evlendim" ifadeleriyle anlattı. Sevilen şarkıcı Soyman babasının hafız olduğunun altını çizerek "Babam, kız diyeceğine gelin desinler, dedi. Yaşımı büyütmek için gittikleri hakim 'Bu çocuk gelin bakamıyorsanız veri ben bakayım' dedi. Babam yerin dibine girmişti ama yalancı bir şahit buldu ve beni evlendirdi.

Safiye Soyman'ın bu açıklamaları üzerine, herkes acaba Yalı Çapkını'nındaki Seyran'ın hayatı Safiye Soyman'dan mı esinlenerek yazıldığı merak konusu oldu. (karar)