WhatsApp sohbetlerine yeni özellik geliyor! WhatsApp sohbetlerine yeni özellik geliyor!

X platformu, kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla sunduğu yeni bir özellikle dikkat çekiyor. Artık kullanıcılar, gönderilere gelen yanıtları kendi tercihlerine göre sıralayabilecekler. Yanıtlar "en alakalı yanıtlar," "en yeni yanıtlar," veya "en çok beğenilen yanıtlar" olarak sıralanabilecek, bu da özellikle yoğun etkileşim alan gönderilerde istenilen yorumlara daha hızlı ve kolay erişim imkanı sağlayacak.

Bu yenilik, kullanıcıların yorumlar arasında gezinirken daha verimli bir deneyim yaşamalarını hedefliyor. Önceki sistemde yanıtlar genellikle zaman sırasına göre listelenirken, yeni sıralama seçenekleri sayesinde kullanıcılar, gönderinin yanıt bölümünde daha anlamlı ve önemli yorumlara hızlıca erişebilecekler.

Ancak bu sıralama seçenekleri, her gönderi için manuel olarak seçilmeli; sistem otomatik olarak en uygun sıralamayı belirlemeyecek. Bu da kullanıcıların kendi ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre yorumları sıralamasına olanak tanıyor, ancak her gönderi için sıralama tercihlerini yeniden ayarlamaları gerekecek.

Kaynak: KARAR