MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Kalben 'in arkadaşı videoya kaydedip polise göndermiş!

İstanbul'da yapılan bir uyuşturucu operasyonu sırasında gözaltına alınıp daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şarkıcı Kalben'in, yurt dışında kokain kullanırken arkadaşı tarafından gizlice çekilmiş bir videosunun İstanbul Emniyeti'ne ulaştığı ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Kalben, geçtiğimiz hafta İstanbul'da evine düzenlenen uyuşturucu operasyonu sonrasında gözaltına alınmış ve daha sonra yurt dışı yasağı konularak serbest bırakılmıştı. Olayın detayları ise magazin dünyasını salladı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şarkıcı Kalben Sağdıç'ın Beyoğlu'ndaki evine geçtiğimiz hafta operasyon düzenledi. Yapılan aramada, toplamda 15 gram ağırlığında uyuşturucu madde skunk ele geçirildi. Ayrıca, evde 2 bin euro, 730 dolar ve bin 500 lira da bulundu. Kalben Sağdıç gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Olayın asıl başlangıcı, Kalben'in yurt dışında kokain kullanırken gizlice çekilmiş bir videosunun İstanbul emniyetine ihbar olarak gönderilmesiyle oldu. Sabah gazetesi, bu videonun görüntülerine ulaştı.

Kalben, ifadesinde, videonun bir arkadaşı tarafından İtalya gezisi sırasında çekildiğini ve yakın zamanlarda bu video karşılığında şantaj yapıldığını, para vermediği takdirde şantajcının videoyu emniyetle paylaştığını belirtti. İhbarcı ise emniyete gönderdiği dilekçede, "Şarkıcı Kalben Sağdıç uyuşturucu kullanıyor ve çevresine para karşılığı dağıtım yapıyor" iddiasında bulunarak, ünlü şarkıcının tanınmış birçok kişiye uyuşturucu madde sağladığını belirtti.