Olay, Beyoğlu Taksim Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki mekan sahibi arasında gece saatlerinde silahlı bir kavga yaşandı. Mekanın içinden çıkan dört çalışan, karşı mekanın çalışanlarına karşı silah çekti ve ateş açtı.

Olay sırasında sokakta kaçmaya çalışan karşı mekanın çalışanlarından üç kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırının anı, güvenlik kameralarına yansıdı ve bu görüntülerde şiddetli olayın nasıl gerçekleştiği görülebiliyor.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, saldırganlardan Mesut T. ve beraberindeki iki kişiyi silahlarıyla birlikte yakaladı. Yaralanan Erkan B. ve diğer hafif yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.

Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı çıktı Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı çıktı

Şüpheliler, olayla ilgili adliyeye sevk edildi ve "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından güvenlik güçleri, soruşturmanın derinleştirilerek tüm detayların aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: KARAR