TV8 ekranlarının yarışma fenomeni Survivor All Star 2024 bu akşam 19.00'da. Bölüm ekranda görünecektir. Yarışma fragmanında aynı takımda yarışan Sercan, Turabi ve Nagihan arasında gerilim yükselirken tartışma çıkıyor.



BİRBİRLERİNİN ÜZERİNDE YÜRÜDÜLER

Sunumun başında ada konseyine konuşan Acun Ilıcalı, yarışmacılara bir sürprizleri olduğunu açıklıyor. Daha sonra kırmızı takım yarışmacıları oyun alanına gelmeden önce seçmeler nedeniyle Nagihan, Merve ve Gizem arasında gerilim yaşanır. Gözyaşlarına boğulan Gizem, Merve'yi ona bakarken kendisinden uzaklaştırır.

Ahu Tuğba'nın ölümünde üzücü detay: Acı çekiyordu Ahu Tuğba'nın ölümünde üzücü detay: Acı çekiyordu

Maç sırasında sahaya düşen Sercan, Nagihan'a seçmelerle ilgili tepki göstererek, "Beni kızdıran da bu. Seçimleri analiz etmiyorsun Nagihan. "Sana şunu söylüyorum" diye bağırıyor. Sercan'ın Nagihan'a bağırması üzerine sinirlenen Turabi, "Kıza ne bağırıyorsun? Kıza bağıramazsın" diyerek müdahale ederek tepki gösterdi. Öfkeden deliye dönen Nagihan, Sercan'ın yanına koşup "Sen kim oluyorsun da beni azarlıyorsun?" diyor.



Survivor All Star 2024'te gerilim yükseliyor! Sercan, Turabi ve Nagihan devreye giriyor
ACUN ILICALI'DAN NAGİHAN'A SERT TEPKİ

Ada meclisine yine sinirlenen Nagihan, Sercan'a şunları söyledi: “Bu senin haftan değil, kapat çeneni. "Kim o?" diye bağırdığım sırada Acun Ilıcalı araya girerek "Nagihan ne yapıyorsun?" dedi. "Milli futbolcu Sercan'ın kim olduğunu biliyor musun?" diyerek tepki gösteriyor.

Kaynak: SON DAKİKA