Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı. Olay, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta meydana geldi ve güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Akın ve yanındaki kişinin binadan çıkarken hızla yaklaşan bir saldırgan tarafından silahla vurulduğu görülüyor. Saldırgan, ateş açtıktan sonra motosikletle olay yerinden kaçtı.

Derbiyi yönetecek hakem belirlendi Derbiyi yönetecek hakem belirlendi

Saldırı sonucu yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı.

İki ayağından ciddi bir operasyon geçiren Akın'ın sağlık durumu şu anda stabil. Sports Digitale kanalı, Akın’ın sağlık durumu hakkında, "İkinci operasyon için bekletilmektedir. Yorumcumuzun hastanede ne kadar kalacağı ise önümüzdeki 72 saat içerisinde belli olacaktır," şeklinde bir açıklama yaptı.

Serhat Akın, sosyal medya hesabında saldırı anını paylaşarak, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar" ifadesini kullandı ve bir fotoğraf paylaştı.

Eski takım arkadaşı ve Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Akın’ı ziyaret ederek, “Morali bozuk, yarın herhalde bir ameliyata alacaklar. Çok ciddi bir şey yok," dedi. Şanlı, Akın'ın yanında olmak için hemen hastaneye gittiğini belirtti.

Polis, saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: SÖZCÜ