MAGAZİN

Selena Gomez Filistin-İsrail Çatışmasıyla İlgili İlk Kez Konuştu!

Sosyal medyada en çok takip edilen isimlerden biri olan Selena Gomez, İsrail ile Hamas arasında yaşananlar hakkında ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu sosyal medyaya bir süre ara vereceğini "Keşke dünyayı değiştirebilseydim ama bir sosyal medya paylaşımı bunu yapamaz" sözleriyle ifade etti.

Sosyal medya hesabında 430 milyon takipçisi bulunan şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, Hamas ile İsrail arasındaki çatışmalar konusunda ilk kez konuştu.

Çoğu ünlünün çatışmalar hakkında desteğini esirgemezken 31 yaşındaki ünlü şarkıcı Gomez de sessizliğini koruması sevenlerinin dikkatinden kaçmadı.

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı instagramdan konuya ilişkin paypaşım geldi:  "Baya bir süredir sosyal medya hesaplarımdan uzak kaldım. Sebebi ise bütün bu dehşet, şiddet, nefret ve korku beni çok üzüyor" diyerek açıklama yaptı.

"KEŞKE DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLSEYDİM"

Gomez, "Bütün insanları korumalıyız, en çokta çocukları ve iyilik adına şiddeti sonlandırmalıyız. Söylediklerim veya bir hashtag hiçbir zaman yeterli olamayacağı için çok üzgünüm. Masum insanların zarar görmesini görmeye dayanmıyorum. Keşke dünyayı değiştirebilseydim ama bir sosyal medya gönderisi bunu yapmayacaktır" dedi. (haber global)