MAGAZİN

Şarkıcı Bengü'ye konserinde sahneye onlarca pet şişe fırlatıldı

Van Kültür Yolu Festivali'nde performans sergileyen şarkıcı Bengü, konserini tamamladıktan sonra sahneye "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" diyerek veda etti. Ancak konseri izleyen bazı kişilerin tepkisiyle karşılaştı ve sahneye pet şişeler fırlatıldı.

Ünlü şarkıcı Bengü, dün akşam Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne aldı. Van'da ilk kez konser vermenin heyecanını yaşayan Bengü, performansının ardından seyircilere teşekkür etti ve festivalin güzelliğini övdü. Bengü, "Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım, kalbim duracak gibi oldu. Van'a gelmek hep isteğimdi ama bugüne kısmetmiş. Kültür ve Turizm Bakanlığımıza böyle harika bir festival düzenledikleri için teşekkür ederim. Festival gerçekten muhteşem ve kalabalığın enerjisini hissediyorum. Çok güzelsiniz" şeklinde konuştu.

Ancak konserin sonunda beklenmedik bir olay yaşandı. Şarkılarını söyledikten sonra seyircilerden bazıları sahneye pet şişeler fırlattı. İddialara göre, bu tepki Bengü'nün konser sonunda "Ne Mutlu Türk'üm diyene" şeklindeki sözleri nedeniyle gerçekleşti. Olayın sosyal medyada gündem olmasıyla birlikte Bengü henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.