MAGAZİN

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez'e servet ödeyecek

Cristiano Ronaldo'nun özel hayatı, futbol dünyasında olduğu kadar magazin dünyasında da ilgi çekiyor. Son olarak, Ronaldo ve hayat arkadaşı Georgina Rodriguez arasında bir anlaşma olduğu iddiaları gündeme geldi. Bu iddialara göre, Ronaldo ve Rodriguez'in olası bir ayrılık durumunda, Ronaldo'nun Georgina'ya ayda 85 bin sterlin ödemesini garanti eden bir anlaşma yaptıkları ortaya çıktı. Ayrıca, Ronaldo'nun Georgina'ya Madrid'deki evinin mülkiyetini de devretme sözü verdiği iddia ediliyor.

Cristiano Ronaldo ve hayat arkadaşı Georgina Rodriguez arasında dikkat çeken bir anlaşma ortaya çıktı.

600 Milyon Dolarlık Servet

Ronaldo'nun servetinin 600 milyon dolar civarında olduğu, Suudi Pro Ligi'nde Al-Nassr ile yaptığı ve yılda 173 milyon sterlin (224 milyon dolar) kazandıran anlaşmanın yanı sıra çeşitli sponsorluklardan da büyük kazançlar elde ettiği belirtiliyor.

Ödeme Garantisi

Portekiz’in TV GUIA dergisinin haberine göre, Ronaldo ve Georgina, beş çocuğundan ikisinin annesi olan Georgina'ya ayrılmaları durumunda ayda 85 bin sterlin ödemeyi taahhüt eden bir anlaşmaya sahip.

Sadece Para Değil

Bu anlaşmanın, Kasım 2017'de kızları Alana Martina'nın doğumundan sonra yürürlüğe girdiği ifade ediliyor. Ayrıca, Ronaldo'nun 2010 yılında Real Madrid'de oynarken satın aldığı Madrid'deki evinin mülkiyetinin de Georgina'ya verileceği öne sürülüyor.