Medya

Prens Harry ve Meghan Markle arasında kriz yaşanıyor!

Prens Harry ve Meghan Markle'nin ABD'ye yerleşmeleri sonrası yaşadıkları gerilimler medyada sıkça yer alıyor. Prens Harry'nin eski arkadaşları tarafından Meghan'a karşı olumsuz tutum sergilediği iddiaları ve ülkesini özlediği söylemleri, çiftin ilişkisinde krize yol açtığı konuşuluyor

Prens Harry ve Meghan Markle'nin ABD'ye taşınmaları ve sonrasında yaşadıkları ilişki dinamikleri medyanın sıkça konuştuğu konular arasında yer alıyor. New York Post'un haberine göre, Prens Harry'nin eski arkadaşları, Meghan Markle'ı sevmedikleri için onunla görüşemediklerini ve bu durumun Harry'yi üzdüğünü belirtiyorlar.

Kraliyet uzmanı Tom Quinn'e göre, Harry'nin bazı arkadaşları Meghan'ı katlanılamaz buluyor ve bu sebeple Amerika'da yaşayan çifti ziyaret etmek mümkün olmamış. Örneğin, Harry'nin uzun süredir arkadaşı olan ve oğlu Archie'nin vaftiz babası olan Hugh Grosvenor'un düğününe katılmadıkları da belirtilmiş. Quinn, çiftin bazı sosyal etkinliklere katılmamalarını, "kimseyi rahatsız etmemek" istemeleriyle açıklıyor ve Harry'nin arkadaşlarının Meghan'ı sevmediklerini ve onun Harry'yi değiştirdiğini düşündüklerini aktarıyor.