"Diriliş Ertuğrul" dizisiyle dünya çapında birçok hayran edinen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, yeni bir yarışma programıyla Atv ekranlarına geri dönüyor. “Milyoner Aile” adlı yarışmada her bölümde dört aile yarışacak ve 500 bin TL ödülün sahibi olacak. Kaybedenin olmadığı bu yarışmada, cevapları içinde barındıran 14 soruyla ödüller katlanarak milyonlara ulaşacak.

Seren Serengil'den köpekli Milli Takım zaferi paylaşımı tepkiye neden oldu Seren Serengil'den köpekli Milli Takım zaferi paylaşımı tepkiye neden oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, her bölümde dört aileden dört kişilik ekipler yarışacak. Yarışmacılar istedikleri akrabalarıyla katılabilecek ve sorulara ailece en hızlı ve doğru şekilde yanıt veren aile, milyonerlik yolculuğunda öne geçecek. Tüm soruları en hızlı ve doğru şekilde cevaplayan aile, 500 bin TL'yi kazanacak ve sonraki bölümde yarışmaya devam edecek.

Milyoner Aile'de sonuncu olup elenen aile bile, kasasındaki biriken ödülle yarışa veda edecek. Bölümün en düşük puanlı ailesi, yerini yeni bir aileye bırakacak.

Kaynak: KARAR