Pendik'te 2 çocuk annesi Safiye Bıçak, boşanma aşamasındaki eşi Vedat Bıçak tarafından sokak ortasında silahla öldürüldü. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kuyumculara 36 ilde denetim gerçekleştirildi Kuyumculara 36 ilde denetim gerçekleştirildi

Olay, Dumlupınar Mahallesi'nde saat 07.30'da meydana geldi. Safiye Bıçak, eşi Vedat Bıçak ile şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. Yaklaşık 2 ay önce Vedat Bıçak, eşiyle oturduğu daireden bir üst katta bulunan annesinin yanına taşındı. Sabah saatlerinde Safiye Bıçak, kardeşiyle birlikte işe gitmek üzere evlerinin karşısındaki kaldırımda yürümeye başladı. Çöp atmak için konteynere gittiği sırada, Vedat Bıçak yanına yaklaşıp silahını çıkararak defalarca ateş etti. Safiye Bıçak, kanlar içinde yere yığılırken, Vedat Bıçak binaya girip pencereden etrafa tehditler savurdu ve ardından kaçtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Safiye Bıçak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayın tanıklarından mahalle sakini Şenay Yelden, "Silah sesine çıktık, ne olduğunu anlamadık. Kadını yerde yatarken gördüm. Eşi üst kattan bağırıyordu, 'Yaklaşmayın, öldürürüm hepinizi' diye. Sonra ambulans geldi. Eşi öldürmüş. Sık sık kavga ediyorlardı. Eşi alkol alıyordu ve madde bağımlısıydı sanırım. Kadın sabah kardeşiyle işe gidiyordu. Çöpü atayım demiş kardeşine. Eşi yukarıdan aşağı inip silah sıkmış. Tehdit etmeye devam ediyordu. Ölen kadın alt katta, eşi üst katta oturuyordu. İki çocukları var, bir kız bir erkek" dedi.

Kaynak: HABERLER.COM