"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde "Caroline" karakteriyle tanınan Wilma Elles, eşi Mehmet Şah Çelik ile motosiklet kazası geçirdi. Motosikletten düşen Elles, hem kendisinin hem de eşinin yaralandığını açıkladı.

'BİRDEN BİRE TEKERLEKLERİ BLOKE OLDU'

Yenge Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı! Yenge Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Sosyal medya hesabından yaralı halde çektiği videoda Wilma Elles, "Motosiklet kazası. Daha yeni motor almıştık. Birden bire tekerlekleri bloke oldu. Düz gidiyorduk. Hiçbir taş falan yok." dedi. Sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendiren Elles, kask takmanın önemine vurgu yaptı.

'UCUZ ATLATTIK'

3 çocuk annesi Wilma Elles diğer bir paylaşımında, "Çok şükür ucuz atlattık... Yeni motorlarda birden bire fren sistemi/tekerlekler bloke olabilir... Çok şükür ki kask da takmıştık ve yavaş gidiyorduk. Herkese kazasız belasız yollar." ifadelerini kullandı.

İlk evliliğini 2014-2019 arasında Kerem Göğüş ile yapan Wilma Elles'in bu evliliğinden Milat ve Melodi adında ikiz çocukları bulunuyor. Wilma Elles, 2022'de Mehmet Şah Çelik ile nikah masasına oturmuş ve 2023'te üçüncü çocuğu Tiara Manolya'yı dünyaya getirmişti.

Kaynak: KARAR