Didim'de Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Yakalandı Didim'de Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Yakalandı

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Narin'in zeka seviyesinin yaşıtlarından üstün olduğu, yalan söylemediği ve yanlışlara karşı her zaman tepkili olduğu belirtiliyor. Bu özelliklerinin, bazı kişilerin Narin'in ölümüne dair teoriler geliştirmesine neden olduğu anlaşılıyor.

Olayın Detayları ve Soruşturma

  • Kaybolma ve Bulunma: Narin Güran, 21 Ağustos'ta Kur'an kursu çıkışında kaybolmuş ve 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunmuştu. Cesedi çuval içinde, taş ve çalılıklar altında gizlenmiş olarak bulunmuştu.

  • Tutuklamalar: Soruşturma kapsamında, Narin'in amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran, ve amcası Fuat ile eşi Hediye Güran'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı.

  • DNA Bulguları: Narin'e ait DNA izlerinin amca Salim'in aracında ve araç direksiyonunda bulunması, cinayetin araç içinde işlendiği ihtimalini güçlendiriyor. Yetkililer, cinayetin araç içinde işlenip işlenmediği konusunda araştırmalarını sürdürüyor.

  • Şahitlik ve İddialar: Narin'in amcası Salim ile yengesi Hediye'nin ilişkisini gördüğü ve bunu babasına söyleyeceği iddiaları da gündemde. Bu iddiaların doğruluğu araştırılıyor.

  • Soruşturma ve Arama Çalışmaları: Narin'in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları, mahalledeki evler ve köydeki araçlarda yapılmıştı. Arama ve soruşturma sürecinde çeşitli gelişmeler yaşandı, ancak Narin'in cesedi ancak uzun bir aramanın ardından bulunabildi.

Olayla ilgili olarak yetkililer, Narin'in ölümüne neden olan gerçekleri ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu acı olay, Narin'in özellikleri ve yaşadığı çevre ile ilgili birçok soru işareti bırakmış durumda. 

Kaynak: HABERLER.COM