Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırıya uğradığını açıkladı. Akay, saldırganın kendisine "Kadir Doğulu için, tarikat için" diyerek yumruk attığını belirtti.

Sosyal Medya Paylaşımıyla Duyurdu

Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, arkadaşlarıyla oturduğu sırada saldırıya uğradığını ifade etti. Akay, saldırganın "Kadir Doğulu için, tarikat için" diyerek kendisine yumruk attığını söyledi. Akay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Dün gece çok sevdiğim dostlarımla otururken, birden saldırıya uğradım. Gözüme yumruk atan kişi birincisi 'Kadir Doğulu için' dedi vurdu, bu da 'tarikat için' dedi ve yine vurdu."

Mehmet Şef yarışmacıya kızdı: Burayı keselim... Mehmet Şef yarışmacıya kızdı: Burayı keselim...

Kadir Doğulu'dan Henüz Açıklama Gelmedi

Saldırıyla ilgili olarak Kadir Doğulu'dan henüz bir açıklama yapılmadı. Onur Akay'ın açıklamalarının ardından gözler Doğulu'ya çevrildi.

Geçmişteki Tartışmalar

Onur Akay, daha önce "Söylemezsem Olmaz" programında Kadir Doğulu hakkında bazı iddialarda bulunmuştu. Akay, Doğulu için "mason" ve "imam nikahlı evli" gibi ifadeler kullanmıştı. Bu iddialar üzerine Kadir Doğulu, Onur Akay'ın özel hayatıyla ilgili asılsız açıklamalarda bulunduğunu, onur, şeref ve saygınlığını zedelediğini belirterek 1 milyon liralık tazminat davası açmıştı.

Olayın Ardından

Onur Akay'ın darp edildiği haberinin ardından sosyal medyada büyük yankı uyandı. Sanatçının hayranları ve kamuoyu, olayın detaylarını ve saldırganın kimliğini merakla bekliyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Cumhuriyet