Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları, kayboluşunun 12. gününde komandoların desteğiyle sürdürülüyor. Narin'in amcası S.G.'nin gözaltında olduğu süreçte, jandarma ve AFAD ekipleri geniş bir alanda arama çalışmalarına devam ediyor.

24 ilde 'Siberağ-7' operasyonu: 46 şüpheli yakalandı 24 ilde 'Siberağ-7' operasyonu: 46 şüpheli yakalandı

Komandolar, Tavşantepe Mahallesi'nin çevresindeki kırsal alanlarda ve mısır tarlalarında yaptıkları aramalarda buldukları elbise ve bez parçalarını delil olarak değerlendirip Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Narin'in kaybolduğu gün, yoldan geçen yaklaşık 150 araç sorgulandı, mahalledeki evler arandı, 12 bin 565 araç ve 32 bin 952 kişi kontrol edildi. Arama çalışmalarında son olarak Narin'in okuldan çıktıktan sonra güvenlik kameralarında görüntüleri tespit edildi.

Soruşturma kapsamında Narin'in ağabeyi E.G.'nin kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılması, daha sonra ise amcası S.G.'nin DNA örneklerinin inceleme sonuçları nedeniyle gözaltına alınması dikkat çekti. Arama çalışmaları ve soruşturma devam ediyor.

Kaynak: HABERLER.COM