Medya

Metin Akpınar'ın bir kızı daha olduğu ortaya çıktı

Usta oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu'nun ardından, bir başka kızı daha olduğu ortaya çıktı. Sevgi Katkıcı'nın da DNA testiyle Akpınar'ın kızı olduğu tespit edildi.

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan DNA testi sonucunun ardından, Sevgi Katkıcı da açtığı babalık davasını kazandı. Ablası Duygu Nebioğlu'nun ardından, Sevgi Katkıcı'nın da Akpınar'ın kızı olduğu Antalya Aile Mahkemesi tarafından onaylandı.

Show Haber'in bildirdiğine göre, Sevgi Katkıcı'nın Antalya Aile Mahkemesi'nde açtığı dava, DNA testi sonucunda netlik kazandı. Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan rapor, Antalya 5. Aile Mahkemesi'ne sunuldu ve Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğu tescillendi. Mahkeme, Akpınar ile Katkıcı arasında soy bağının kurulmasına karar verdi.

Sevgi Katkıcı, daha önce yaptığı açıklamada, Metin Akpınar'ın kızı olduğunu 21 yaşında öğrendiğini belirtmişti. 2020 yılında DNA testi yapılmasına rağmen, Akpınar'ın tavırlarının değişmediğini ifade eden Katkıcı, "Metin Akpınar benden hep şüphe duymuştu, kızı olmayabilirim diye. Kendisine ikizim kadar benzemiyordum. DNA testi yaptırdık, kızı olduğuma inandı ama tutumunda bir değişiklik olmadı. Baba-kız ilişkimiz hiç olmadı. Duygu daha çok görüştü. Bir sarılma, bir öpme, bir arama göremedim. Özel zamanlarda hep ben aradım. Çıkan haberlerden sonra aramasını, özür dilemesini bekledim. Basın açıklamasında bizi büyüten Özdener Bey ve Emine Hanım'dan özür dilemesini ve teşekkür etmesini bekledim ama maalesef bunların hiçbirini göremedim" demişti.