MAGAZİN

Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'dan çarpıcı Dubai pozları

2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen 32 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk, milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile olan aşkını hala aynı heyecanla yaşamaya devam ediyor. Ünlü çift, birbirleriyle çektirdikleri yeni pozlarla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda'nın Haarlem şehrinde dünyaya geldi. Türk kökenli ve Hollanda vatandaşı olan Pamuk, adını duyurmak için 2011 yılında katıldığı Miss Turkey Yarışması'nda birinci olarak önemli bir başarı elde etti. Oyunculuk ve modellik alanlarında faaliyet gösteren Pamuk, bu başarısıyla geniş kitlelerin ilgisini çekti.

Oyunculuk kariyerine 13 yaşında Hollanda'da oynadığı bir sinema filmi ile başlayan Melisa Aslı Pamuk, en son olarak "Çarpışma" adlı dizide Cemre Gür karakterine hayat vererek televizyon ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Melisa Aslı Pamuk, modellik kariyerinden oyunculuğa geçiş yaparak en son 'Ego' dizisinde rol aldı. Önceki ilişkisini sonlandırdıktan sonra Türkiye'nin yetiştirdiği başarılı futbolculardan Yusuf Yazıcı ile yeni bir aşka yelken açtı.

Oyuncu, sosyal medya hesaplarında futbolcu sevgilisi Yusuf Yazıcı ile birlikte Dubai'de çektikleri fotoğrafları paylaşarak hayranlarıyla mutluluklarını paylaşıyor.