MAGAZİN

Mehmet Ali Erbil, Vatan Şaşmaz'ı anarken duygusal anlar yaşadı

Yıllar sonra Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla tekrar ekranlara dönen Turnike yarışmasında, geçmişte vefat eden Vatan Şaşmaz'ın sesi kullanıldı. Erbil, programın başında Şaşmaz'ın sesinin anonsunu duyduğunda duygusal anlar yaşadı. Konuşmasında Şaşmaz'ı anarak onun hatırasını yaşattı ve izleyicilere duygusal bir anı yaşattı.

Mehmet Ali Erbil, uzun yıllar sonra ekranlara dönerek Turnike yarışmasıyla izleyici karşısına çıktı. İlk bölümde geçmişte yaşamını yitiren Vatan Şaşmaz'ı da anma gereği duydu. Yarışmanın başlangıcında Mehmet Ali Erbil'in stüdyoya anons edilmesinde Vatan Şaşmaz'ın sesi kullanıldı. Bu durumu izleyicilere açıklayan Erbil, "Programın başında beni anons eden sesi tanıdınız mı? Vatan Şaşmaz'dı o. Daha önce beni anons etmişti rahmetli. 7 yıl oldu kaybedeli... Rahmetle anıyoruz kendisini" ifadelerini kullandı ve duygusal anlar yaşadı.

Vatan Şaşmaz, Çocuklar Duymasın dizisindeki rolü ve çeşitli projelerdeki sunuculuk kariyeriyle geniş bir hayran kitlesine sahipti. Ancak 27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'daki bir otelde eski manken ve oyuncu Filiz Aker tarafından silahla vurularak hayatını kaybetmişti.