MAGAZİN

Kerem Bürsin: İlişkilerimdeki en büyük sıkıntım...

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, BloombergHT'de yayınlanan "Aslı Şafak'la İşin Aslı" programında konuk oldu. Programda, Bürsin, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunarak izleyicilere içten bir sohbet sundu.

Bloomberg HT'de yayınlanan "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programının konuğu olan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, sosyal medya ve ilişkiler üzerine samimi açıklamalarda bulundu.

Aslı Şafak’ın, "Kendinizi sosyal medyada çok sergilemiyorsunuz" yorumu üzerine Bürsin, "Sosyal medyada kendimizi sergilemek, narsistik ve çok saçma bir şey" dedi. Sosyal medya ile ilgili düşüncelerini paylaşan Bürsin, "İlk başta sosyal medyadan çok uzaktım. Kullanmak istediğim şekle karar verene kadar. Sosyal medya anormal şeyleri normalleştiriyor. İnsanların burada çok zaman geçirmesini istemiyorum" ifadelerini kullandı.

İlişkileri hakkında da konuşan Bürsin, "Romantik misin?" sorusuna, "Mektup yazmayı seviyorum. Ama tatil yapmayı sevmeyen biriyim. İlişkilerimdeki en büyük sıkıntım buydu. Çalışmayı seven bir insanım. Çalışmak benim için evde oturup yazmaksa, evde oturur yazarım" yanıtını verdi. Ayrıca, "İlişkilerde yapılan ve beklenenler yeni nesil gibi geliyor bana. Evin salonunun ortasında piknik yapılabilir" şeklinde ekledi.

Marka takıntısı olup olmadığı sorulduğunda ise Bürsin, "Marka sevmem ve çok giymiyorum. Özellikle logo göstermeyi sevmiyorum. Olay, insanların beni ne giydiğimle algılamaları değil, ağzımdan çıkanlarla ve düşündüklerimle algılasınlar. Markayla işbirliği yapacaksam, ne kadar sürdürülebilir bir marka olduğuna bakarım. Bu sebeple uzun zamandır giyim markalarıyla çalışmıyorum" dedi.